je kan genieten van de kleine dingen in het leven

anoniem

Author Profile
Category Vrouw Zoekt Man Advertenties Added Mar 10, 2015 Added Mar 10, 2015 Views 390 Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ik zit hier te genieten van een kopje koffie en uit het raam te staren naar buiten, het is hier stil en eenzaam. Ik zoek een man om die leegte in mijn leven wat op te vullen, om samen leuke dingen te doen en te genieten van al het moois dat er in deze wereld te vinden en zien is. Ik hou van reizen, op restaurant gaan, terrasje doen en shoppen. Ik ga 2 keer per week fitnessen en ga ook af en toe uit omdat ik dansen heel leuk vind.

Reizen is ook jouw ding, je kan genieten van de kleine dingen in het leven en bent dankbaar voor dit leven. Je bent zorgzaam, aantrekkelijk en zelfzeker. Een man die dag in dag uit op de bank zit naar televisie te staren zegt me helemaal niks. Liever iemand die actief is en vol in het leven staat.
XXX reyna

Contact Owner


Human test. Please input the result of 5+3=?


Copyright AdultAdvertentie.nl